facebook_page_plugin

anSWerIT Social Video Sharing

Punctul zero simbolizează centrul ființei, locul pe care îl căutăm și spre care tindem pentru găsirea echilibrului și armoniei.

Punctul zero al ființei este o stare, o experiență unificatoare, integrală. Intrarea în această stare de prezență  modifică și lărgește percepția, liniștește haosul compulsiv al minții și  permite intrarea  într-o frecvența firească, naturală,  în armonie cu noi înșine, cei autentici.

Domeniul dezvoltării personale, al psihoterapiei, al spiritualităţii, dar şi al terapiilor complementare interesează din ce în ce mai mulţi oameni, din toate categoriile socio-profesionale. De aceea este important sa avem acces la informatii corecte, pertinente si profesioniste. 

Emisiunea îşi propune să ofere celor interesaţi resurse pentru înţelegerea mai aprofundată a fenomenelor considerate la graniţa dintre ştiinţă şi paranormal, abordate din perspectiva psihologică, dar şi a terapiilor complementare. Raportul dintre susţinători şi sceptici în domeniul fenomenelor insuficient descrise ştiinţific va naşte încă multă vreme controverse. Transpunerea acestor controverse în cadrul unei serii de emisiuni/dezbateri televizate poate satisfice atât nevoia curioşilor, cât şi dorinţa practicienilor de a-şi explica tehnicile şi efectul lor pentru atingerea stării de bine.

Prin această platformă care reunește emisiunea Întâlnire în punctul zero, articole, recenzii la cărți, dezvoltare personală și psihoterapie  doresc să aduc informații cât mai diverse, instrumente utile în dezvoltarea de sine care să se transforme în cunoaștere, apoi în experiențe interioare care pot remodela viaţa în mod conştient şi responsabil.

 
  
Magda Axinte
(psiholog, terapeut)
0
0
0
s2sdefault

Ne găsiți și aici